Det startede med .....

at jeg begyndte på at tegne Croquis i 1978 og har modtaget undervisning i Aalborg, Sønderborg, Esbjerg og Vejle - typisk kurser afholdt på kunstmuseer eller aftenkurser. Jeg er autodidakt billedkunstner i dag og har arbejdet fuldtid med  min kunst siden 2021.

Efter et brat stop i min karriere som Kvalitetschef, i den private sektor, har kunstterapi hjulpet mig med at forblive det hele menneske. I dag er jeg nået til 4 semester på Kunstskolen Sønderbygaard og deltager i flere Online kunstkurser. 

Min inspiration i dag, kommer fra mange forskellige kunstnere og jeg tager mig friheden til at mixe mine indtryk. Mange af mine billeder udspringer fra min impulsivitet og sanselighed. Der er stor variation i mine udtryk - jeg ser og oplever billedkunsten som et kæmpe overflødighedshorn fyldt med lækkerier, og min nysgerrighed forbliver umættelig.  

Jeg bor i Klitmøller, også kaldet "Cold Hawaii" hvor jeg har indrettet mit eget lille atelier. Min tilgang til at male og tegne er efter en intuitiv tilgang, hvor slutresultatet former sig i processen. Jeg bruger mange forskellige redskaber og leger helst uden regler.

01-07-2024 åbner Galleri Sanne Buch på Ørhavevej 136b, Klitmøller - 7700 Thisted - Kom endelig forbi og bliv inspireret